Onze proeverij gaat door!!!

We wisten natuurlijk al die tijd wel dat het houden van onze najaarsproeverij geen gelopen koers was, maar dat het nog even zó spannend ging worden was toch wel even schrikken. Met z’n tweetjes zaten we braaf naar de persconferentie te luisteren en als we horen dat evenementen mogen doorgaan, slaken we allebei een zucht van verlichting. Na overleg met restaurant Campman krijgen we groen licht van zowel de gemeente Renkum als de eigenaren van restaurant Campman. Natuurlijk moeten we ons houden aan de geldende maatregelen en zal het misschien een iets andere proeverij worden dan voorheen, maar voor ons is het belangrijkste nieuws dát er een proeverij mag komen. Vooral nu we zulke leuke nieuwe dingen kunnen introduceren; ik ga natuurlijk niet verklappen wat dat is.

Wat ik wel vast kan verklappen is dat we verplicht zijn QR codes te controleren en het daarbij behorende identiteitsbewijs. Ook gaan we met niemand handen schudden, zoenen of knuffelen, hoe jammer ook, maar we vragen van iedereen begrip voor de situatie. Onze proeverij op vrijdag 26 november zal om 18.00 uur eindigen i.p.v. om 19.00 uur. (dat was de oorspronkelijke tijd op de uitnodiging)

Ondertussen zijn hier dus de voorbereidingen in volle gang. We maken proeflijsten, bestellijsten en we regelen de lekkernijen voor op de proeverij. Maar ook ons normale werk gaat door. Stan rijdt op de tractor door de wijngaard met een grondbewerkingsapparaat, Michel ruimt alle tuinmeubelen op en dekt het zwembad af en ik probeer ons huis weer een beetje in normale staat te brengen. Tijdens het gastenseizoen dient onze woonkamer als een soort opslag voor overtollig materiaal en voorraden, in onze gang staan frisdrank, bier, kussens voor de terrasmeubelen en in de keuken staan buitenverlichting en wijnkoelers. Ook staan er in de keuken en in de woonkamer nog een aantal extra koelkasten die ik graag weer weg wil hebben. Onze vriezer moet ook het veld ruimen voor een energiezuiniger exemplaar en zo staan er nog meer klusjes op m’n lijstje die ik waarschijnlijk niet meer gedaan krijg voor ons vertrek.

Tussendoor hebben we nog een artikel geschreven om jullie allemaal nog een leuke glossy te kunnen toesturen, ik heb al een aantal leuke reacties daarop gehad. Ook krijgen we veel vragen over onze nieuwe kamers, wanneer die worden toegevoegd op de site. Dat willen we heel graag doen, maar met z’n drieën hebben we zoveel werk te verzetten dat het tot op heden niet gelukt is. We moeten de kamers namelijk nog afwerken met een aantal zaken. Ook hangen de juiste lampen nog altijd niet. En voor een goede foto is het toch echt belangrijk dat alles er tiptop bij staat. Nog even geduld dus, maar ik heb wel een paar foto’s om toch wat te laten zien. En voor wie wil reserveren, gewoon even mailen dan komt het ook goed hoor!

badkamer in één van twee luxe torensuites
Natuurlijk is er koffie en thee
De torensuite en de nieuwe chai
Ontbijt mét uitzicht