Oeps….

IMG-20180922-WA0015 (002)

Eigenlijk heb ik nog een heleboel andere dingen op mijn lijstje die nu eerst zouden moeten, maar het is toch ook veel te lang geleden dat ik een blog schreef. En er moeten even een aantal zaken rechtgezet worden. Er zijn nogal wat mensen die ons gemaild hebben dat er op onze site geen melding is gemaakt van onze najaarsproeverij. En dat klopt, de reden is dat we niet meer in onze site kunnen komen(systeem is verouderd) en Stan momenteel absoluut geen tijd heeft om iets nieuws te fabriceren. Knullig? Jazeker wel, maar punt is dat hoe mooi en leuk ons bedrijf er ook uitziet en hoe professioneel sommige dingen geregeld zijn. Aan de achterkant lopen maar ‘gewoon’ drie mensen keihard alle ballen in de lucht te houden. En dat lukt ons meestal en soms heel even niet. Vroeger kon ik mezelf daar nog voor straffen, maar met het ouder worden wordt je toch wijzer. Echt alle clichés zijn hier waar. Maar de boodschap is dus, we houden wel een najaarsproeverij ook al zie je die niet vermeld op onze site. Maar ja we hebben vorige week zo’n 1000 uitnodigingen verstuurd per mail en per post, als je dan nog twijfelt of er een proeverij is, weet ik het ook niet meer. En zelfs als je geen uitnodiging hebt ontvangen ben je welkom! Soms klopt een email adres niet meer en was je vergeten dat aan mij door te geven of je bent verhuisd zonder dat te melden, of onze uitnodiging is in de spam geraakt. Geen probleem, je bent sowieso welkom!!

Nu ik toch aan m’n pc ben geraakt om te schrijven kan ik jullie net zo goed even bijpraten over onze oogst. We zijn er namelijk nog ondersteboven van. Er waren zoveel druiven dat we cuves moesten lenen om ze kwijt te kunnen. En de kwaliteit is ook nog super!! Of dat nog niet genoeg goed nieuws is, vliegen de bestellingen ons de laatste tijd om de oren. We hadden een beurs en bedachten dat het fijn zou zijn om wat ruimte te maken voor de nieuwe oogst. We willen tenslotte toch proberen om in februari/maart onze nieuwe aanwinsten te bottelen. En zo hadden we een mooie scherpe aanbieding gepresenteerd om een flinke bres te kunnen slaan in onze voorraad houtgerijpte rode wijnen. Deze wijnen zijn nu mooi op dronk en prima geschikt voor uw kerstdiner. We hebben ze ook op onze proeverij voor jullie in de aanbieding!

Ons gastenseizoen was wat minder succesvol. Het voorjaar bracht ons vooral regen terwijl in Nederland bijna tropische temperaturen heersten. Het zorgde ervoor dat we weinig tot geen gasten hadden en zo’n dip is lastig goed te maken in de resterende maanden. Toch waren de kamers in het hoogseizoen bijna constant gevuld dus uiteindelijk kunnen we terug kijken op een gezellig seizoen met veel nieuwe gasten. De allerlaatste gasten hadden we afgelopen week. Nu nog even in de weer met het opruimen van de was en dergelijke en dan is er ’s avonds een beetje tijd voor onszelf. Ook weer heerlijk.

Nou laten we afspreken dat ik jullie zie op onze Najaarsproeverij!

Op zaterdag en zondag 24 en 25 november van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Bij restaurant Campman, Hartenseweg 23, 6871 NB, Renkum.

A bientôt!